Jarkko Tam­minen on koko kansan viih­dyttäjä

Monilahjakas Jarkko on yksi Suomen viihde­taivaan ehdottomista kiinto­tähdistä.

Jarkko Tamminen on mies, jolla on sensaatio­mainen kyky saada ihmiset nauramaan, viihtymään ja nauttimaan iki­muistoisista hetkistä eri viihdetaiteen lajien parissa. Hän on häikäi­sevän monipuolinen huippu­ammattilainen, joka imitoi, laulaa, näyttelee, spiikkaa ja dubbaa. Tammisen taidokas imitaatiokokoelma kattaa jo yli 200 opeteltua hahmoa, jotka hurmaavat katsojat kerta toisensa jälkeen niin konsertti­saleissa kuin yritys­tilaisuuksissa.

Tammisella on ollut aina esiintymisen taito hyppysissään ja hän voitti imitaation Suomen mestaruuden jo vuonna 1996. Lisäksi hän on valmistunut Teatteri­korkeakoulusta näytteli­jäksi ja opiskellut itsensä laulun­opettajaksi Tanskassa. 

Jos etsit viihdyttäjää, joka personoi jokaisen esiin­tymisensä tilaisuuden mukaan ja valloittaa vaikuttavilla esiintymistaidoillaan yleisön sydämet, olet löytänyt tiesi juuri oikean ammattilaisen luo.

JARKKO TAMMISEN MAAILMA

Jarkko Tammisen maailma -ohjelmassa seikkaillaan la 9.9.2023 alkaen suomalaisen tv-viihteen, urheilun ja politiikan maailmassa. Sketseissä ja parodioissa nähdään imitaattori Jarkko Tammisen hahmoja, Suomen ykkösrivin näyttelijöitä rooleissa sekä lukuisia julkisuudesta tunnettuja henkilöitä omina itseinään.

"Nautin edelleen joka päivä, että saan ihmiset naura­maan ja viihty­mään. Nuorena syttynyt liekki palaa vahvana."

Jarkko Tamminen

Yli 25 vuotta sydämet valloit­tavia esiin­tymisiä

Tutustu Jarkkoon imitaat­torina ja miehen muihin töihin. Toden­näköisesti ihastut, joten valmis­taudu ostamaan liput kiertueelle!

Jarkko on yritys­tilai­suuksien mestari

Saisiko olla imitaation supertähti yritys­tilaisuuteesi? Jarkko on yritys­juhlien konkari – kasassa on jo yli 25 vuotta kokemusta vuosi­katsauksista pikku­jouluihin.

Jarkon jokainen yritys­esiintyminen räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan. Tämä esitys on juuri tilaisuutesi yleisölle tehty yksityis­kohdat huomioiden: jos vaikka uusi, ihana tieto­järjestelmä on kiristänyt henkilöstön hermoja, Jarkon showssa saatetaan kokea, miten esimerkiksi Andy McCoy tai Tarja Halonen selviävät järjestelmä­viidakossa.

Tiedustele Jarkkoa keikalle »
Keikkatiedustelut » Keikat ja liput »