Jarkko Tamminen on kokenut viihde­alan yrittäjä

Keikkatiedustelut » Keikat ja liput »

Ensin oli toiminimi. Nykyisin on Superstar Agency ja Comedy Corner.

Jarkon yrittäjätaival alkoi jo pari­kymppisenä, kun hän perusti toiminimen laskut­taakseen keikkojaan. Esiintymis- ja keikkakyselyitä alkoi kuitenkin vähitellen sadella niin paljon, että Jarkko alkoi pohtia ohjelma­toimistoa bisneksenä. Hän perusti idean pohjalta osake­yhtiön vuonna 2003, mutta ajatus ohjelmatoimistosta piti sulkea takaisin pöytä­laatikkoon, kun Teatteri­koulun ovet aukenivat.

Vuonna 2005 oli seuraavan stepin aika, kun Jarkko perusti Totte Westerlundin kanssa Ohjelmakaupan. Komiikan välit­täminen oli yrityksen ykköskärki. Jarkon ja Ohjelmakaupan yhteinen taival kesti 14 vuotta – oli aika lähteä kohti uutta.

"Olen ylpeä siitä, että pystyn omaa osaa­mistani ja ammatti­taitoani hyödyntä­mällä tarjoamaan myös muille töitä ja sitä kautta yleisölle loistavia esityksiä."

Jarkko Tamminen

Superstar Agency ja Comedy Corner ovat laatu­viihteen lähettiläitä

Superstar Agency on uuden ajan viihde­toimisto, joka välittää niin artisteja, koomikoita kuin juontajia. Jarkko pyörittää Superstaria tapahtuma-alan konkari Petri Roivaisen kanssa. Kaksikko pani yrityksen pystyyn vuonna 2020.

Comedy Corner on Tammisen vuonna 2003 perustama yritys, joka tuottaa kiertueita, tv-tuotantoja ja tapahtumien ohjelma­sisältöjä. Yritys ottaa sujuvasti haltuun erilaiset tuotannot, niin suuret kiertue­kompleksit kuin esimerkiksi Nelosen Stand Up! -ohjelman.

"Olen ylpeä siitä, että pystyn omaa osaamistani ja ammatti­taitoani hyödyntämällä tarjoamaan myös muille töitä ja sitä kautta yleisölle loistavia esityksiä."

Jarkko Tamminen

Keikkatiedustelut » Keikat ja liput »